jueves, 2 de diciembre de 2010

Diverses metodologies d'aprenentatge

En la primera estona de classe vam fer teoria, en Jorge ens va explicar els diveros mètodes d'aprenentatge amb l'ordinador que hi han hagut, i quin és el mètode que hi ha a l'actualitat.
Metodologia guiada:

El nen aprèn totes les opcions i coses que pot fer amb l'ordinador seguint un procès pautat per el professor.

LLiure descoberta: El nen descobreix totes les tasques i jocs que pot fer servir amb l'ordinador, ell es sent autònom, cosa que li aportarà una gran motivació.

Actualment, el mètode d'aprenentatge que s'utilitza és el de :

La descoberta guiada : que és un procés que es troba entre mitg dels dos; el procés de descoberta guiada es fa de la següent manera: el mestre diu alguna cosa que creu que han d'aprendre els nens, però proposant-ho, no els diu els passos que ells han de seguir per aconseguir-ho. Aquesta metodologia assegura que el nen aprengui tot el que el mestre es proposi, però a partir de la seva propia investigació, sense aprenentage guiat.


Aquesta part de la sessió ens ha servit per apendre els diferents mètodes que hi han hagut d'aprenentatge amb l'ordinador i quin és l'actual i comparar-los, crec que l'actual és el que és més útil ja que el nen aprèn com funcionen diferents programes, descobrint-ho per ell sol. Això li aporta autonomia i interès. I al ser guiat el mestre pot ensenyar als seus alumnes allò que creu que és més important.

No hay comentarios:

Publicar un comentario