sábado, 25 de septiembre de 2010

Fer un índex amb Word

En fer qualsevol treball, molts cops utilitzem el Word, és a dir, el processador de textos amb el qual podem escriure a través de l'ordinador.
Per organitzar les idees i els conceptes de qualsevol treball primer de tot farem un índex. En Jordi ens ensenyarà el procés que haurem de seguir per fer-lo. Crec que aquesta eina ens serà útil. A l'hora de fer treballs amb l'ordinador podrem fer l' índex amb molta més facilitat, senzillesa i ràpidesa.
Per fer-lo seguirem els passos següents:


1. Quan tinguem el contingut del text i vulguem, a partir dels títols, crear l'índex, haurem de clicar a la part superior del word la pestanya títol, i d'aquí ens sortirà l' opció títol 1 a la qual clicarem. Per als subtítols clicarem la pestanya títol 2 .

2. Per configurar l'índex haurem d'anar al panell refèrencies o a l' opció insertar taula de continguts: Índex.

3. Si volem fer alguna modificació en l'índex, haurem de clicar al botó dret del ratolí i clicar la opció: canviar número de pàgines.

4. Per separar l'índex de la resta del treball clicarem l'opció presentació de la pàgina/salt de secció.

5. I finalment, perquè la pàgina de l'índex no surti numerada , haurem de clicar l'opció insertar capcelera.

6. Si fem canvis al document, caldrà actualitzar-lo i ho farem d'aquesta manera: clicarem el botó dret del ratolí i ens sorirà l' opció actualizar campos, a la qual clicarem.

En conclusió : En aquesta sessió hem après a realitzar un índex amb word.

No hay comentarios:

Publicar un comentario